mariethereseaxelsson

Yeees

usch jag har tränat hårt idag haha helt slut när man åkte hem :P Blev 5 km cykling och sedan 3 km löpning :) har suttit och pluggat rättskunskap här nu i någon timma och jag blir inte direkt klokare på det så tänkte lägga ner det nu och krypa ner i sängen! Snart är det fredag och då bär det ju av till sthlm med grogg!:D (kallar henne grogg för alla frågar vem annars) haha! Det kommer bli så himla kul och jag längtar så himla mycket haha festande och shopping och en klassisk söndagsbakis utan att behöva gå upp på måndagen haha sen att vi kommer ha grymt jävla roligt vad vi än gör är också en annan femma haha! nej nu dör min dator snart så :)
SNYGGA JULIA VI SKA HA SÅ JÄÄÄÄÄÄVLA KUL :D<3
2010-10-26 @ 22:43:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


behöver ny design!

Skulle gärna vilja ändra min blogg och design lite! Om det är någon som skulle kunna hjälpa mig med det så bara att lämna en kommentar! Uppskattar gärna detta :)
2010-10-25 @ 18:24:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


yesbox

jag har kommit på att jag faktiskt verkligen måste köpa en kamera, en smidig kamera att ha med ut när man festar eller bara tar det lugnt med vänner en som man snabbt kan ta upp så man fångar det mesta :P haha kul att veta? nej kanske inte men har inte så mycket annat i tankarna än det och att jag saknar min kärlek och det vet ni ju redan ^^, Blir att ut och springa en liten runda i kylan nu tror jag, måste det! Har levt på gröt hela helgen typ så nu känns det som att man är på gång och verkligen ska gå ner som jag vill! Visst kan låta lite tråkigt att leva på gröt men det är faktiskt gott! Sen kan man ju unna sig något extra på helgen om man vill det, men gröt ger nog garanterat viktnedgång om jag verkligen sköter mig och det ska jag! Sen behöver man ju ha lite protein och sånt och det får man ju ta och lägga in i vissa mål också, som kyckling och så! Men men jag ska gå ner så besluten är jag nu så punkt slut haha!
Åh jag hittade denna mysiga bilden från frankrike med natta och jonna 07/08! så himla härliga minnen :D
2010-10-25 @ 17:04:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sleeping time

klockan är lite över halv 8 och jag ligger i sängen och redo för o sova. vad är det som händer?:P menmen måste tagga upp inför helgen och nästa vecka :D säger man en söndag jaja lite  längtan är bara bra! Julia bokade biljetten idag, och vi kommer ha så himla kul!
Jag och pappa kollade på Robin Hood innan, visst den var ju bra men väldigt seg och känns som om det inte hände någonting ett tag sen så visste man ju hur det skulle sluta med haha! Men nu vill mina ögon stänga sig så tänkte somna till ett PH avsnitt och sen sova gott tills klockan ringer imorgon! :)
2010-10-24 @ 19:38:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


jippii

jag har verkligen ingenting att göra, så himla segt. Är själv hemma och just nu sitter jag och äter lite gröt och kollar på Just My Luck på 5an. Låter det som om jag har kul ? :P nej inte riktigt va. Börjar bli lite trött med och jag ska ju som sagt jobba idag också så man måste vara uppe tills typ halv 4 idag så det känns bra att man är lite trött menmen jag överlever nog! Får hoppas bara att det inte blir minusgrader ikväll, kommer vara livrädd när jag kör hem annars!  Ja nu var reklamen slut så jag får väl återgå, tycker ju faktiskt att filmen är ganska mysig:)

2010-10-23 @ 18:29:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


segt!

det var en seg kväll igår men ändå roligt faktiskt! Jag känner mig lite sliten nu och kom på att jag har några PH avsnitt jag har kvar från danska säsongen, tycker om danska haha! känns som om jag kommer somna trots att jag sov till halv 1, men de värsta när jag jobbar är att jag är hemma vid typ 4 och om älsklingen är ute så kan jag inte somna fören jag vet att han har kommit hem ordentligt! Låter kanske töntigt men det blir så när man bryr sig om någon (AA) Nej nu blir det lite PH  och vila lite :)
2010-10-23 @ 14:45:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


off to work!

jaha då har klockan runnit iväg till halv 11 och det SPÖ regnar, gud vad kul jag ska ha ikväll, 2 pers på harrys typ? och jag kommer frysa ihjäl usch usch usch! men men nu ska jag titta på idolresultatet, LINNEA och ANDREAS det är mina som jag har emot älsklings JAY och då alice som hoppade av haha jag leder ;)(AA) menmen så är det ibland.  Ni som är ute och festar och har kul kan ju tänka på mig sen!
2010-10-22 @ 22:32:54 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


weiii

en riktigt goo dag med juliorna! Och det bästa är att grogg ska med upp till sthlm på höstlovet weeeiiii:D kommer bli så himla kul, nu ska jag sova lite annars är jag död på jobbet ikväll!:P
2010-10-22 @ 17:04:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


trött trött trött

Vilken skön träning det var idag, körde riktigt hårt så är helt slut nu och ska nog gå och lägga mig! Har gymmat 3 dagar denna veckan med 1,5 mil på cykel och 6 km löpning plus gym då och faktiskt en del simning med så jag är nöjd! Imorgon ska jag jobba så blir ingen träning då utan slappna av lite:P Nu funderar jag på om jag ska titta på lyxfällan nu ändå, kommer bara bli arg för hon är ju totalt dum i huvudet... sen blir man så arg på att hon är med i bartenderskolan, vilket betyder att hon endast vill vara med i tv, hon behöver ingen hjälp eftersom hon inte vill komma ur det här utan endast vill bli känd. Tv3 borde hjälpa folk som behöver det istället! blir nog att vänta på och titta på det imon eller med älskling sen för jag är grymt trött och att sova 12 timmar hade varit grymt skönt!
Charlie och mattias från förra säsongen!
2010-10-21 @ 20:50:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


halvskumt

hmm vädret mår nog inte så himla bra just nu.. De var sol när jag kom hem, gud så skönt tänkte jag men nehe de skulle ändras fort till totalt spöregn, var precis som att himmeln öppnade sig men inte nog med de nu kommer det hagel stora som stenar typ :P men dock ingen snö! är faktiskt nöjd eftersom de har snöat på många andra ställen :P Jag kan inte säga att jag ogillar de faktiskt, hur mysigt är det inte när man ligger nerkurrad i soffan med den man tycker om, lite ljus och en bra film och bara höra det knasstrande ljudet? hur mysigt som helst! tycker om hösten i viss måtta den är mysig men regnat är ju bara dödens... nåja nu blir det finslip på svenska arbetet!

n
2010-10-21 @ 13:18:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


åh Soool!

Då har man suttit och nästan skrivit klartsvenska uppsatsen, känns faktiskt grymt bra att jag har gjort den haha :P Jag tänkte gå och lägga mig nu men tänkte slänga upp lite bilder från bulgarien resan nu, man får en väldig längtan efter sol igen!
Jag och paulin på lite danshumör haha!
Jag och johanna :)
Vi åkte en sån simulator haha skit kul och skrek som fan
Denna kvällen spårade som fan hahaha!
2010-10-20 @ 21:08:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nystart med bloggen?

Har tänkt mig att jag ska försöka återuppta bloggen, tror att jag kommer o få lite mera tid nu när vi har fått datorer i skolan, då kan man alltid slänga in lite inlägg när man har tråkigt på lektionerna! det sjuka är att jag inte hinner blogga annars och ändå så gör jag inte så mycket annat haha jag tränar och pluggar men det tar ju inte hela dagen :P menmen man är som man är och tur är det ju :P nu ska jag ta och hitta något att äta för är så grymt hungrig efter träningen!
2010-10-20 @ 16:50:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0