mariethereseaxelsson

Spår spår och spår?:P

Ja de blir mobilblogg idag med^^ Jaha vad hände igår då?:P hahhaha asså de var en konstig kväll:P den började skitbra men en kalasförfest men bra folk! Vi åkte till Mobergs vid typ kvart i 1?:P där var de liveband vilket vi som var dynga inte ville ha så vi drog vid halv 2 till teatern där vakten var cp hahha sen blev de som de blev... Idag är vi sega som fan haha varit på familjemiddag hos Engströms mormor :) jaqline var där med vilket var kul! Blir utgång i stan på onsdag! Nu tittar vi på Filip och Fredrik !

2011-11-20 @ 20:37:48 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Wiiie

Då var jag snart framme hos Ida! Igen?;) haha har sovit 45 min inatt och kunde fan inte sova på tåget :S helt stört men är inte jättetrött heller så får börja tagga om nu så man är råtaggad för ikväll! Evenemang " lets get drunk in 4B " är de dags för! Dj idish står för musik ;) sen efter blir de utgång och antagligen mobergs. Känns som att de blir en spåras utgång som vanligt ;)

2011-11-19 @ 14:05:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


onsdagskvällen rullar på!

Ja kroppen mår faktiskt bra än så länge :P får hoppas att de inte blir värre bara ^^ Nu sitter jag här och försökte ringa ida men de verkade ju gå sådär haha :P Var iofs inget viktigt, bara lite planer! :9
lirar just nu en pokerturnering också, går faktiskt bra! 1800 började och nu är de nere i 600 och jag ligger på 67 plats! haha vet inte riktigt hur men jag är faktiskt bra på poker :P får hoppas man tar hem en vinst också! Ska ta och bestämma mig för jacka snart också, måste beställa mig ett par easytone också, för fyfan vad sköna dem var! Provade paulins härom dagen och jag blev ju kär! Perfekt att ha på jobbet och när man bara går :)
2011-11-16 @ 19:52:24 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Värker skönt som fan!

Haha det är så typiskt mig när de gäller träning.:P har så jävla ont i kroppen efter inlinesrundan igår nej men då självklart maxar jag löpningen och sedan tar styrka på de och kör slut på mig själv :P kommer jag överleva morgondagen är frågan? Haha men de är skönt, vill man se resultat så får man lida lite också!:)

2011-11-16 @ 16:38:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


vill ha!

De blev ingen löprunda utan istället blev det 7 km på inlines! Gött mörbultad i armarna nu vilket är en skön känsla! Sitter nu och kollar på olika jackor, fan vad svårt de är att bestämma sig.. Vet inte ens vilken typ av jacka jag vill ha?!?!?! men fan jag är sjukt sugen på två jackor eller ja jag vill egentligen ha en nobis jacka men 7999:- känns lite väl mycket hahaha! Men de jackor jag är sugen på är en Franklin & Marshall jacka och sen är ju även sexy by sweden jackan fruktansvärt snygg!
<script type="text/javascript">
var uri = 'http://impse.tradedoubler.com/imp?type(js)g(658618)a(1795208)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('<sc'+'ript type="text/javascript" src="'+uri+'" charset="ISO-8859-1"></sc'+'ript>');
</script>
2011-11-15 @ 18:37:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


hurtig dag!

Idag har jag fått gjort mycket! Började med att städa och tvätta två maskiner tvätt som jag även har hängt upp(Y) har fixat med blommorna med näringspinnar och grejor så dem nu ska växa, en som jobbar med blommor borde ha lätt för att se till att blommorna mår bra men de går sådär XD men har köpt med mig nya från jobbet igen så nu är de fint hemma! :) Skulle dra ut på en löprunda men har fått så fruktansvärt ont i sidan såfort jag bara springer 200 m :S är sjukt orolig att de är blindtarmen eller absolut värst om de är äggstockarna, men ska tinga läkaren imon om de är likadant på löprundan idag med.. usch är lite orolig för de :( menmen nu ska jag ta och hänga upp tvätten och hålla tummarna för att de blir en go löprunda i solskenet! :)
2011-11-15 @ 14:31:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Wiie

Jaha då har man införskaffat sig ett par byxor i strl 26!!!! Fattar inte hur alla 27or kunde vara förstora :P dock beror de säkert på modellen också men ändå, sjukt glad ^^ ska ta och beställa en ny jacka senare hade ja tänkt också!:) nu handlar vi och sen blir de en löprunda! För att de är skönt, ganska nöjd med min kropp just nu men de kan alltid förbättras ;)

2011-11-14 @ 18:36:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


jobb jobb och mer jobb!

ja de har varit väldigt dålig uppdatering men jag har jobbat stängning tisdag till söndag nu och varit hemma från jobbet 8 varje dag så känner inte direkt att jag har haft sådär jättemycket att blogga om eftersom de bara har varit jobb! Dock har vi haft sjukt kul på jobbet, trivs så sjukt bra med Ida och Christel så de är galet! man märker inte ens att de skiljer 5 år haha ! har väldigt kul på jobbet med alla men man märker att vi är yngst ^^ På lördag blir de middag och glöggprovning helt okej after work om man säger så ;D Nu sitter jag och tittar på filip och fredrik med pappsen och känner mig väldigt sliten efter 6 dagars jobb med lite sömn.
miss my girl<3
2011-11-13 @ 20:05:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


living the dream

Jag har haft världens mest fantastiska vecka! Ida engström är fan en tjej som alla borde ha, vi har så sjukt jävla kul ihop och vi skrattar som ingen annan gör! Vi har gjort en himla massa haha kan inte ens dra upp allting eftersom de skulle bli världens längst logginlägg. Krökat kan vi ju säga att vi har haha, och vad händer när Ida och jag dricker ihop? jo de spårar och vi har så jävla kul! I fredags vart de middag med Denice och Lina! Hade supermysigt men tyvärr så jobbar ju lina på ett glas där vi åt samt Teatern så våran lugna kväll blev spår och utgång! Först teatern och sedan på g för att sedan spåra hem och skratta fram till 5 XD Och i lördags så blev de födelsedagsfirande hos Zacke med folk och sedan vipen på mobergs och ja champagne drack vi och shottade och cider och ja vettifan vad som hände men dyngrak var jag som fan, vi missade Emmas kärleksförklaring till zacke, vart fan var vi då?XD och de bästa av allt, 0 fucking kronor gjorde jag av med :D haha sen skulle vi gå hem och efterfesta och thomas bär mig på ryggen för att ja spåra och inte ville gå haha, sen helt plötsligt så går vi på en cykelväg och alla andra är borta. Fråga mig fan inte vart dem andra tog vägen :P men vi gick hem till Ida iaf ^^ Pratade med tim i typ en timma typ och sedan blev de sängen ja ^^ mer ska vi nog inte ta haha inte om dagen efter heller :P
Våran utklädnad i lördags! Snacka om att vi fick ragg hahaha
Jag och ida spårade på fredagsnatten hahah skulla klättre och lite allt möjligt :D inte så vackra dock XD
2011-11-07 @ 22:23:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Åh ja:D

Åh jag har de så bra här med Ida!!! Världens bästa tjej och i har de så jävla kul! Allt är flum och spår så de hoppas i att våra utgångar till helgen blir också! Ikväll är vi bjudna på middag och film och Danne och Thomas! Får hoppas att grabbarna kan laga mat ;)

2011-11-03 @ 13:51:14 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Yeey!

Nu är jag framme hos Ida! Hon jobbar till fem så sitter här med hennes syrra nu ^^ sjukt seg känner jag mig jaa inte så konstigt kanske när jag körde hela vägen :P ska typ vila lite nu ^^ slänger upp två bilder på oss från resan! Åkte med Challe Johanna och Bella :D

2011-11-01 @ 15:33:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0