mariethereseaxelsson

duktig!

måste bara säga att jag är stolt över mig själv nu! Efter kvällsmaten fick jag med pappa ut på en liten kvällspromenad! Det blev 4 km till så det blev 1.2 mil idag för mig, sjukt härligt! Och nu blir det att åka fem mil skidor till haha fan vad duktig jag är!;) Nu ska jag verkligen hålla detta spåret för det är detta jag vill och nu ska jag se till att äta rätt och typ sallad hela tiden och gå en runda varje dag så ska jag klara det, fått en bra början iaf :)


2010-02-28 @ 18:52:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


ajaj

Ätit god mat hos farmor som vanligt på söndagar haha! Dill lax med sallad blev det, mums :) Sen tog jag tag i mig själv, pluggade in ipoden och gick ut och gick, blev en 7-8 km vilket var sjukt härligt bara att det var jävligt varmt! hade nog lite väl mycket kläder på mig är ju van vid att de ska vara 10 minus och nu är de typ 6 plusgrader:P, dock när ja kom hem så var mitt knä en fotboll.. åååh orkar fan inte med detta längre.. det skulle ju bli bra med knät men tydligen inte:( fast idag är jag ändå lite mer positiv, detta året kan ju ändå inte bli sämre än det har börjat så det kan ju bara bli bättre eller hur?:)


vet ni om att de är huuuuur härligt som helst att ha lov i en vecka, och nu lov i 2 kanske 3 dagar till?:D för att skolan kanske rasar in haha men de är skönt! Imorgon hade jag ändå inte vart i skolan eftersom ja har halkbanan då, usch ja börjar bli nervös snart dags att klara körkortet ju, hoppas fan att jag klarar det annars kommer pappa att flytta till farmor en vecka sa han haha är nog ingen glad människa då! Ni får hålla alla tummar och tår för mig!
2010-02-28 @ 15:47:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


i don't care what happends with me anymore



jag som trodde att detta skulle bli en bra dag... men tydligen inte, fattar inte vad de är för fel på mig varför är jag som jag är när jag hatar det själv? ibland kan jag ha en bra dag, då jag bara tänker på dig när jag vaknat och när jag ska sova. Idag var ingen bra dag kan inte sluta tänka, vet att jag måste göra det men det går inte, det går inte att sluta hoppas, hoppas att de som plinga till på mobilen ska vara du. Trots att jag varje gång jag tittar så vet jag att det inte är du och det kommer inte att bli du heller. Jag önskar att jag vore annorlunda, att jag bara kunde titta framåt istället för bakåt men det har varit en så lång tid och de går inte bara att radera och det vill jag inte heller, kommer aldrig att göra det heller för det kommer alltid ha varit du och jag. Även om ja går vidare med någon annan så kommer jag ändå aldrig vilja ta bort den tiden med dig.

Blir så arg på mig själv för allting, inte att de är som det är utan att jag inte kan släppa det, jag kan inte sluta hoppas och jag kan inte hata dig vilket jag borde, jag borde hata dig mest av allting på jorden men det går inte, kan inte ens inte tycka om dig kan inte sluta älska dig och kan inte sluta vilja ha dig heller antar att jag är jävligt svag och kalla mig vad ni vill det går ju inte, försöker mer än allt annat. Skulle helst av allt bara kunna släppa känslor och inte tänka på dig hela tiden och framförallt inte sakna dig men de verkar ju inte gå så bra. Känner inte för att gå ut heller kommer bara göra en massa dumma grejer och visst de är inga dumma grejer som någon annan än jag kan säga något av men jag klarar inte av det, Alla säger till mig att ja ska bara ta någon kille så kommer det vara lättare att släppa.. varför ska jag göra något med någon annan när det bara finns en jag vill ha? Jag är ju inte sån så det funkar inte hur mycket jag än skulle vilja vara sån. Skulle inte förlåta mig själv heller sen då fast egentligen jagt försvara mig till så varför i helvete tänker jag så då? ja den frågan skulle jag vilja ha ett svar på men det svaret finns ju bara hos mig själv och det är inte mycket till svars.  Har iaf bestämt mig för att inte skriva till dig något mer, jag kan inte göra mer och de gör mig bara mer ont.


Önskar bara att jag kunde vakna upp ur denna mardrömmen och vakna upp den 9 december, för då var mitt liv allt annat än dåligt och framförallt det var du och jag och jag var lycklig. Visst jag kommer att bli lycklig igen men det kommer ta ett tag, framförallt lycklig på det viset jag var med dig.


2010-02-27 @ 17:54:15 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


mums!


Kom precis hem ifrån stan med pappa och hugo, känner mig helt otaggad till allting är bara så trött! Allting är grått och vattnigt och snön smälter, visst de är bra men hade hellre sett soooool! Det blir nog en dag med världens bästa one tree hill så blir jag glad :) Fick ett litet knepigt samtal ifrån jennifer innan eller ja de va Per haha jag förstod inte riktigt varför jag blev så utfrågad om lördagen?!? nästan SPÄNNANDE ju! :D Men men det gjorde mig lite engagerad till att verkligen planera upp allting nu, vad för mat och tider och lite sånt så man har allting klart för sig hur det blir :) har nog ändrat mig lite angående maten vill ha det så fint som det bara går, fyller ju trots allt bara 18 en gång i livet! Någon som har något bra recept som är festligt och framförallt väldigt gott? :)




2010-02-27 @ 13:49:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


trött!




Julia kom till mig igår som vanligt och det var myyysigt, sen att en viss person förstörde humöret på julia var ju lite synd... förstår verkligen inte vad du tänker med och varför?. Det blev väldigt sent igår och vi var uppe tidigt idag för att åka in med mamma och hugo till klitte för o simma lite :) Det blev 1000 m för mig, riktigt skönt dock mår mitt knä sådär vilket är som vanligt men synd! Vi bubblade i typ en halvtimma med, hur skönt som helst! Sedan blev det mat på spiran, en väldigt god kycklingsallad :) nu åkte julia hem till sin pojkvän så ja får vara själv, dock sjukt skönt o bara lägga sig i soffan nu och sova en stund för fyfan vad trött man blir av att vara i vattnet och röra sig och sen varmt vatten! Ikväll blir det nog bara lugnt eller hem till min bror som ska ha 20årsfest. inte riktigt bestämt mig än beror typ på hur trött man är sen med och vädret fyfan säger jag bara regnat i 2 dagar nu så de är massa floder överallt typ men ändå lika jävla mycket snö kvar!! Nu ska jag krypa ner under filten och drömma mig bort till lyckan igen.




2010-02-26 @ 15:11:55 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


en bra dag

vilken härlig dag det har varit idag, så mycket lycka! Det har blivit sex and the city och prat som vi älskar, sen hade ja körlektion och teori och sedan mötte emma upp mig i stan och vi gick o köpte mat åt oss och jenny och julia det var smaskens! Sen begav vi oss mot halmstad för att bowla och som vanligt förlorar jag med typ 10 poäng mot julia som vann! Dock spelade vi i lag ja o julia mot emma o jenny och vi hade typ dubbelt så mycket som dem, GULD!
2010-02-24 @ 23:12:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


en sak till

VEM FAN TEXTAR EN PORRFILM? : slicka på min mussla? vart är vägen påväg jo mot ett asgarv!
2010-02-24 @ 01:14:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


sjukt bra!

filmis
Nu har jag och julia precis kollat på American Pie The book of love, riktigt bra dock slår inget Beta house! Julia vill som vanligt sätta på tv1000 där det ibland kan vara en hel del skum porr, en gång låg vi på golvet och ehm ja skrattade vet att ni trodde något annat i början!!xD tror den hette cum on my feet, där killen slickade på fötterna och kom på fötterna hur jävla normalt är de? haha... är vi normala? nej inte någonstans men vi älskar't!
2010-02-24 @ 01:11:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


nanana :)

jag tycker inte om dig, det har jag aldrig gjort, du är ful och du skulle tjäna på att vara trevlig och förstå vad som är rätt och fel! Det är så sjukt faktiskt, att dem flesta killar tycker att du är så himla snäll och go men nästan ingen tjej tycker om dig, de måste ju bero på något eller hur? Och nej det är inte för att folk är avundsjuka för jag tycker nästan att grottmänniskan är snyggare än dig och jag är ärlig. Orsaken är att du är så fruktansvärt otrevlig mot alla tjejer, du säger inte ens hej när man träffar dig och sitter själv i ett rum med dig, har du sådana otroliga problem med din osäkerhet? att du inte ens kan vara trevlig mot tjejer för att du är rädd att killarna ska tycka mer om den andra tjejen än om dig? isåfall borde du jobba med dig själv innan du visar dig ute. Men vill du vara sån så visst då är du sån men du borde lära dig att förstå vad som är rätt eller fel, kan du bara inte bara låta bli folk som är lyckliga? förstå att den personen vill vara med någon annan och inte med dig, men gud hjälp de måste vara väldigt jobbigt när någon inte vill ha dig? nej men förfan ta någon som vill ha dig då, någon som trånat efter dig sen barnsben och som du någonstans vill ha också? då blir jag väldigt glad :)
Nu har jag övertalat julia så nu är hon påväg till mig, har så fruktansvärt tråkigt och hon har ju sitt egna rum här hos mig så hon blir överlycklig att få komma hem!:D ja är inte de minsta trött, mer trött på att ja ska ha körlektion plus teorilektion imon riktigt jobbigt menmen ska man ha körtkortet så får man ju ligga i :)
en sak till Ida Engström du är en otroligt bra människa och jag tycker om dig min pingla! Hoppas ni lyder min order och kryper ner och sätter på en bra film och myser och visar eran kärlek! då blir jag riktigt glad :D Loooove darling<3
2010-02-23 @ 22:24:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


härligt vårväder!

Dagen har varit sjukt härlig :) Julia och jenny kom vid ett tiden och då satte vi oss direkt ute på baksidan där jag hade varit så duktig och skottat! Jag lovar att vi säkert hade en 10 plusgrader! hur skönt som helst, lite kaffe och underbart sällskap och det var kanooon:D
Nu ikväll när tjejerna hade åkt hem så bestämde ja mig för att plugga in ipoden och sätta på mig termobyxor och gå ut och gå en runda, en lång runda blev de också var ute i ungefär 45 minuter. Knät mådde väldigt bra, blev oerhört förvånad över att jag inte hade så himla ont jag prövade till och med på att jogga lite vilket gick sjukt bra! Joggade en bit och blev fan förvånad, trodde att ja skulle orka 100m då min kondis kanske inte är den bästa men de blev kanske joggning en km elr något?:)
2010-02-23 @ 19:34:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


vilket härligt väder!

Usch natten var inte den roligaste, vaknade säkert hundra gånger och hade så ont och ville verkligen bara ha smärtstillande, helt sjukt! Menmen ja överlevde iaf de är ju positivt.. Snart så kommer julia och jenny och det blir en myyysdag, julia och jag är två sjukisar så det blir väl jenny som får ta hand om oss stackare! jag känner mig bättre vilket är skönt eller så är de tabletterna som talar!

Men vädret är ju underbart idag, solen skiner och det är plusgrader, kan man begära så mycket mer?
nu ska jag ut och skotta lite snö för de är ju så roligt plus att de är faktiskt jobbigt så man tränar sig lite! :)
2010-02-23 @ 12:21:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


suck vilken dag

Ligger i sängen och har precis pratat med ida, alltid lika kul haha! Nu ska ja försöka flytta mig till soffan (kommer bli lite jobbigt) menmen de kommer gå, för snart är de ju Charlotte Kalla och Anna Haag och OS! förstår inte hur jag kan tycka att vinter OS är så himla skoj?:P men vi får hoppas på guld idag! Och sedan är det herrarna o de missar man ju inte heller, Marcus Hellner och Teodor Petersen kanske guld där också vem vet?;)
2010-02-22 @ 18:54:01 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


på tiden kanske?:)

Jaa igår tyckte jag att det var på tiden att jag skaffade blogg! Satt igårkväll o försökte fixa så att den blev snygg eller iallafall såg någorlunda ut.. de gick inte så himla bra som ni kanske ser:P men det var värt ett försök iaf :)
Jag tyckte att ja skulle skaffa blogg just för att jag är nog en av de människor på jorden som ständigt tänker, då menar jag hela hela tiden, tänk om de hände och de hände vad skulle jag göra då och hur skulle ja reagera och allt, från väder till vind.. tänk om tänk om säger jag nog till mig själv en 10 gånger per dag, ibland är det ju bra men i de flesta fall så tänker jag för mycket! menmen
2010-02-22 @ 17:54:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Välkommen till min nya blogg!

2010-02-13 @ 13:15:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0